L'escola municipal de música Pere Burés tindrà una nova banda de vent

Hi podran participar alumnes a partir de 5è curs d'instrument i persones que no siguin de l'escola però tinguin una mínima formació

Professors de l'escola municipal de música Pere Burés
Professors de l'escola municipal de música Pere Burés | Localpres
Redacció
05 de juny del 2023
Actualitzat a les 12:56h
L'escola municipal de música Pere Burés comptarà amb una nova banda d'instruments de vent el curs 2023-2024. Així, tots els alumnes a partir de 5è curs d'instrument podran tocar en un conjunt de gran format, que també estarà oberta a tothom que tingui una mínima formació en qualsevol instrument de vent. La nova formació assajarà els dimarts a les 19.30h durant 1.30h.

Les persones de fora de l'escola que estiguin interessades en formar part del grup hauran de fer la sol·licitud a través de la Seu Electrònica. Poden demanar més informació a través del correu [email protected] o a través del telèfon 93 588 70 00 (ext.6391).

L'escola de música ja compta amb formacions corals i instrumentals per a alumnes de totes les edats, per tal que puguin gaudir del treball musical col·lectiu, motivar-los a millorar les seves habilitats i enriquir les relacions personals de la comunitat educativa. Actualment hi ha grups instrumentals infantils i juvenils, d'ensenyament mitjà, un consort de vent, grups de metall, corda, percussió, guitarra clàssica i elèctrica, piano, saxòfon, viola, flauta travessera, música de cambra, i una orquestra de cambra, entre d'altres.