1 de 10
el temps

Situació de perill per pluja intensa al Vallès Occidental

Gairebé trenta comarques en alerta, en especial la Segarra, l'Anoia, el Bages, el Solsonès, el Moianès, Osona i el Berguedà

Pluja i trons a Sant Pere de Vilamajor | Jordi Rodoreda Rosás
per Nació, Barcelona | 5 de juny de 2023 a les 18:21 |
I no s'acaba pas aquí la cosa. Si aquests dies no n'heu tingut prou de pluja, les pròximes hores seran, com a poc, mogudes. El Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) ha actualitzat l'avís de situació meteorològica de perill per la intensitat de les tempestes i ruixats que poden caure fins a les 20:00 del vespre en la major part del país. Més concretament, hi ha 28 comarques en alerta.

L'avís del Meteocat ha començat a primera hora del matí, a les 8:00, amb una possibilitat de precipitació que podia superar els 20 mm en només 30 minuts. A més a més, el grau de perill màxim també ha augmentat i, a hores d'ara, és de tres en una escala de sis.
Els territoris afectats són els següents: Baix Camp, Priorat, Garrigues, Conca de Barberà, Alt Camp, Baix Penedès, Alt Penedès, Urgell, Pla d'Urgell, Baix Llobregat, Anoia, Segarra, Noguera, Vallès Occidental, Bages, Solsonès, Alt Urgell, Pallars Jussà, Alt Urgell, Berguedà, Ripollès, Osona, Moianès, Vallès Oriental, Selva, Gironès, Pla de l'Estany, Garrotxa i l'Alt Empordà. En aquest sentit, els experts han demanat que es tingui especial precaució a la Segarra, l'Anoia, el Bages, el Solsonès, el Moianès, Osona i el Berguedà, on els xàfecs seran de més intensitat.

Altres notícies que et poden interessar
 

Participació