Alumnes de La Serreta pinten un nou mural a l'entrada del Museu Vallhonrat

El mural reflecteix l'evolució de la comunicació humana al llarg de la història

Alumnes de l'INS La Serreta davant del nou mural
Alumnes de l'INS La Serreta davant del nou mural | Cedida/Núria Julià
Redacció
06 de juny del 2023
L'entrada a la Fundació Museu Vallhonrat de Rubí ha renovat la seva imatge, oferint als visitants un mural pintat per l'alumnat de primer de Batxillerat Artístic de l'INS La Serreta, alhora que s'ha conservat el que va crear l'edRa l'any 2012.

Aquest nou mural vol reflectir l'evolució de la comunicació humana a través del temps, a través de set etapes històriques fonamentals de la Història de la humanitat.

Així, en la Prehistòria s'observen les típiques pintures rupestres, a Babilònia l'escriptura cuneïforme, Egipte amb els seus jeroglífics, Grècia amb els mites i la cultura oral, l'Edat Mitjana amb la imprempta de Gütenberg, els Segles XIX i XX amb invents com la fotografia, el cinema, el telèfon o Internet, entre d'altres, fins arribar a l'actualitat, amb l'era digital i la comunicació a través de les xarxes socials.

El grafit s'ha treballat de manera transversal amb els centres educatius de Rubí, donant visibilitat, així, a la història, l'art i la cultura, i serà un element que s'inclourà a les visites guiades que organitza el Museu Vallhonrat.