Marta García, número 31 del PSC al Congrés per Barcelona

Tècnica d'Igualtat i Ciutadania a l'Ajuntament de Rubí, García va ser regidora del 2015 al 2019 i anava de número 13 a la llista dels socialistes a les eleccions municipals

Marta García, al centre, durant la presentació del Pla d'atenció a la Diversitat Funcional
Marta García, al centre, durant la presentació del Pla d'atenció a la Diversitat Funcional | Lali Álvarez (Ajuntament de Rubí)
Redacció
12 de juny del 2023
Aquest diumenge, la Comissió Electoral del Partit dels Socialistes de Catalunya ha aprovat les candidatures a les Corts Generals, i que han situat la rubinenca Marta García en el número 31 de la circumscripció de Barcelona.

Marta García és tècnica d'Igualtat i Ciutadania a l'Ajuntament de Rubí i va ser la número 13 de la llista del PSC a les eleccions municipals. Durant el mandat 2015-2019, va ser regidora de diverses carteres de l'Àrea de Persones, i secretària de Política Social, Igualtat, Educació i Cultura.

A més de García, la Federació del PSC Vallès Oest incorporarà a les llistes Elena Vila, de Sant Cugat, com a número 2 al Senat, i Alba Soldevilla, de Terrassa, com a número 15 per Barcelona al Congrés.