Obertes les inscripcions per a les activitats d'estiu de l'Ateneu Municipal

HI haurà diverses propostes de música, tallers, teatre familiar, un documental i dues exposicions

Diverses activitats durant el mes de juliol a l'Ateneu Municipal
Diverses activitats durant el mes de juliol a l'Ateneu Municipal | Marta Casas
Redacció
19 de juny del 2023
Actualitzat a les 15:57h
Aquest dilluns s'han obert les inscripcions per a les activitats d'estiu de l'Ateneu Municipal de Rubí, que es podran fer a través de la web de l'equipament i de manera presencial.

La programació del mes de juliol continuarà amb les actuacions del Cicle d'Arrel, una de les novetats del trimestre passat, que traslladaran els concerts de músiques del món als jardins, amb la música tradicional occitana Miràbel (7 de juliol), el grup de cançó catalana Ballaveu (14 de juliol) i l'intèrpret d'acordió diatònic Marc del Pino (21 de juliol).

També hi haurà una sessió del cicle Sala Clàssica, a càrrec del Quartet Aisling, que interpreta peces de Mozart i Schubert, el dia 15 de juliol.

Els dies 12 i 19 de juliol serà el torn de les activitats creatives, amb un taller de modelatge de figures de fang, adreçat al públic adult.

Els infants també seran els protagonistes de diverses propostes: el 4 de juliol, amb el taller Artefactes voladors. Juguem amb el geni de Leonardo, i el dia 11, amb Papers esquinçats. Experimentem amb el dibuix. També hi haurà dues sessions de teatre familiar: Contes reciclats, el 13 de juliol; i Contes del mar de la pirata Camallarga, el dia 20.

La programació d'estiu es completa amb la projecció del documentalEntre el libro y la espada(28 de juliol) i dues exposicions: Músics, de Pepe Farrés (del 26 de juny al 7 de juliol) i Indestructibles, amb fotografies d'Alfons Rodríguez i textos de Xavier Aldekoa, del 10 al 21 de juliol.