La clientela del Mercat podrà aparcar gratuïtament fins a 90 minuts

Els i les paradistes podran emetre un val descompte de 15 minuts per cada 10 euros de compra fins a un màxim de 6 vals per persona

El Mercat Municipal de Rubí
El Mercat Municipal de Rubí | Marta Casas
Redacció
20 de juny del 2023
Des d'aquest dimarts i fins al pròxim 1 de juliol, els clients del Mercat Municipal podran aparcar gratuïtament al pàrquing de l'equipament municipal fins a 90 minuts, seguint la mateixa operativa de funcionament dels descomptes: els paradistes podran emetre un val de descompte de 15 minuts per cada 10 euros de compra. Fins al dia 1, es podran emetre sis vals, en comptes de quatre com és habitual.

El pàrquing del Mercat municipal compta amb una tecnologia de gestió del pagament que permet, a més d'abonar el cost amb targeta de crèdit, ha canviat la forma dels descomptes que donen els paradistes, que evita el tiquet físic en paper i se substitueix per un de virtual. Així, els paradistes llegeixen el codi de barres del tiquet d'entrada a l'aparcament a través de l'aplicació de Parkia.

La gestió dels vals de descompte en col·laboració amb el supermercat Condis, l'Associació d'Adjudicataris del Mercat Municipal i Parkia. Des del mes de març, els paradistes disposen de 3.000 hores al mes de descompte per repartir durant la clientela en els pròxims sis anys.