Junts per Rubí comparteix el seu programa econòmic amb la Cecot

Durant la reunió van parlar sobre polígons industrials, el POUM i la formació professional dual

Jaume Buscallà es reuneix amb la Cecot per compartir el seu programa econòmic
Jaume Buscallà es reuneix amb la Cecot per compartir el seu programa econòmic | Marta Casas
Redacció
05 d'abril del 2019
Actualitzat el 07 d'abril a les 16:56h
Tercer esmorzar de treball entre el president de  Cecot i diversos empresaris del Fòrum i un candidat a l'alcaldia, en aquesta ocasió, el de Junts per Rubí, Jaume Buscallà. "La nostra candidatura és força coneixedora de la realitat de Rubí i les seves necessitats, volem centrar-nos en el projecte de ciutat empresarial que hem d'anar treballant amb Cecot; no només ara que estem en campanya sinó sempre".

Per Buscallà, "aquesta relació és bona perquè sempre poden aparèixer noves idees, i ens interessa tenir el punt crític o l'exigència dels empresaris, igual que ho fem amb els veïns de la ciutat".

El candidat a l'alcaldia ha explicat que al llarg de la reunió s'han centrat en tres grans temes: els polígons industrials, el POUM i la formació professional dual.

Pel què fa als polígons, Buscallà creu que "necessiten una calendarització de les millores i inversions, una despesa que s'ha de fer des de la despesa corrent, no en inversions puntuals; igual que el seu manteniment". Més concretament, s'ha referit al polígon Rubí Sud, que té problemes des de fa molt de temps perquè encara no s'ha recepcionat i és un eix per la mobilitat de la ciutat.

Respecte el POUM, el candidat de Junts per Rubí manté que és necessari treballar per arribar a consensos amb totes les formacions polítiques, ja que "un dels errors d'aquest mandat ha estat que amb només sis regidors de vint-i-cinc s'ha intentat tirar endavant una decisió tan important de la ciutat".

Finalment, i en l'apartat de la formació i l'ocupació, en la reunió han parlat a fons sobre el sistema de la FP Dual, ja que Jaume Buscallà considera que és important que l'ajuntament lideri aquest encaix entre l'espai del coneixement i l'espai productiu, que actualment no es dona a la nostra ciutat.