Última sessió del projecte ERASMUS+BRACE, aquest cap de setmana a Rubí

Durant el dissabte hi haurà una trobada de delegacions per compartir experiències i un partit de futbol

L'equip del CEF Can Mir que participa al projecte BRACE
L'equip del CEF Can Mir que participa al projecte BRACE | CEF Can Mir
Redacció
04 de juliol del 2023
Actualitzat a les 10:28h
Rubí acollirà aquest cap de setmana l'última jornada del projecte Erasmus + BRACE, organitzada pel CEF Can Mir i l'Ajuntament de Rubí, en què la ciutat rebrà les delegacions dels socis participants: el KCS Machelen (Bèlgica), l'Associazione Sportiva Bresso 4 (Itàlia) i l'Instituto Superior de Gestao (Portugal).

En aquesta última sessió, el CEF Can Mir explicarla la seva tasca des del 2019 i la feina desenvolupada per facilitar l'accés a l'activitat esportiva de joves acollits i refugiats de la comarca, així com el valor del futbol per afavorir la integració de persones nouvingudes. Així, es podrà explicar l'experiència del projecte a la ciutat i el context del fenomen migratori, la nostra cultura i el nostre entorn.

El dia central de la trobada serà el dissabte, 8 de juliol, amb una trobada de les delegacions i els especialistes de l'àmbit, que tindrà lloc al Museu Municipal Castell de Rubí. Al llarg de la sessió matinal hi haurà una taula rodona dels joves acollits, que explicaran les seves experiències,

A la tarda, el camp de la Unió Esportiva Rubí acollirà la part esportiva. Primer hi haurà partits de fubtol d'equips amb diversitat funcional, i acabarà amb un partit entre l'equip del CEF Can Mir i una selecció dels diferents països.

Amb aquesta última sessió a Rubí, es tancarà la primera fase del projecte BRACE. L'Ajuntament està treballant perquè el projecte tingui continuïtat, i ja s'ha presentat una proposta a la Unió Europea per incorporar més ciutats i nous agents, com la UEFA, amb l'objectiu de perfilar un "llibre blanc" amb la recollida d'experiències i conclusions dels nous països.