Correus de Rubí amplia els seus horaris per atendre les gestions del vot per correu

Uns dos milions i mig de persones han sol·licitat el vot per correu a tot l'Estat espanyol

Imatge d'arxiu de l'oficina de Correus de Rubí
Imatge d'arxiu de l'oficina de Correus de Rubí | RubiTV.cat
Nació
13 de juliol del 2023


Correus de Rubí ampliarà el seu horari de dilluns a divendres i també obrirà aquest cap de setmana, per poder atendre el vot per correu a les eleccions espanyoles del pròxim 23 de juliol. Així, durant aquests dies obrirà de 8.30h a 22h entre setmana i de 9h a 14h el dissabte i el diumenge. El termini per sol·licitar el vot per correu acaba aquest dijous, 13 de juliol.

Així ho explica Ràdio Rubí, que també recorda que l'allargament de l'horari es fa exclusivament per atendre gestions relacionades amb el vot per correu, que també afectarà els centres logístics i els serveis de repartiment. Aixi, dissabte dia 15 es farà un repartiment extraordinari arreu de l'Estat espanyol, i la companyia es planteja allargar el termini per dipositar el vot per correu, que està fixat el dia 20 de juliol.

El vot per correu ha estat protagonista en els últimes per unes polèmiques declaracions del candidat del PP, Alberto Núñez Feijóo sobre una possible "tupinada". I és que aquest any hi ha hagut una xifra rècord de sol·licituds de vot per correu - prop de dos milions i mig a tot l'Estat espanyol - però el procés d'impressió de les paperetes i repartiment de la documentació s'ha endarrerit per una decisió "inèdita" d'un Jutjat de Barcelona, que va accedir a la petició d'una candidatura (Units Sí) de recomptar els avals que havien recollit per poder-se presentar per part de la Junta Electoral Central. Aquest procediment ha comportat un retard de sis dies, com ha explicat el delegat de govern a Catalunya, Carlos Prieto, a RAC1.