Nomenats els nous assessors de govern i de grup municipal de Rubí

Maria Mas i Beatriz Patón repeteixen com a assessores de govern, i Andrea de Pablos com a assessora de grup d'En Comú Podem

La sala de plens de Rubí
La sala de plens de Rubí | Localpres
Nació
14 de juliol del 2023
El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOP) ha publicat aquest dijous el nomenament de tres assessors de govern i de tres assessors de grup municipal. Alguns dels noms ja són coneguts, ja que repeteixen respecte al mandat anterior: Beatriz Patón i Maria Mas seran assessores del govern, mentre que Andrea de Pablos repetirà com a assessora del grup municipal d'En Comú Podem.

La tercera assessora del govern serà Sofía Alarcón. Els grups que també han nomenat la figura de l'assessor són el PSC i el PP: seran Rafael Cuesta i Adrián Fernández.

Pel que fa a la resta dels grups, ERC sempre ha comptat amb aquesta figura, tot i que ara com ara no n'ha fet el nomenament. Pel que fa a Veïns per Rubí, tot i que no s'hi ha posicionat en contra, mai no l'ha contractat, i l'AUP ja va avançar que el seu grup municipal seguiria amb la filosofia d'ACR i els anteriors grups municipals i renunciaria a la seva contractació. El posicionament de Vox en aquest aspecte és desconegut.

Tal com es va aprovar al ple del cartipàs, els assessors de govern tenen una retribució 51.459 euros anuals per una dedicació completa, mentre que els de grup municipal cobraran 25.729,50 euros anuals per una dedicació parcial.