«Shhh... hi ha roba estesa!» aquest any al carrer Sant Jaume

Les emblemàtiques festes arriben a la 178a edició

El carrer Sant Jaume de Rubí decorat per les festes del 2022
El carrer Sant Jaume de Rubí decorat per les festes del 2022 | Marta Casas
Nació
18 de juliol del 2023
Actualitzat a les 11:32h
El carrer Sant Jaume de Rubí celebrarà aquest cap de setmana la 178a edició de les seves festes, unes de les més emblemàtiques de la ciutat. Cada any, veïns i veïnes escullen una temàtica i decoren aquest cèntric carrer, i organitzen activitats al seu voltant.

El leitmotiv d'enguany, i que inspira tant la decoració com el cartell - obra d'Adrià Soler - és Shhh... Que hi ha roba estesa!, i que com han explicat des de l'organització, a més de l'efecte estètic de la roba voleiant, representa el lligam entre veïns i veïnes, la comunitat, el compartir "airejar i exposar" les coses que els passen en el dia a dia...

La celebració en honor a Sant Jaume arrencarà dissabte, a les 10h, amb el Mercat de la Rampoina, i a les 11h hi haurà una orxatada popular. Ja a la tarda, a les 18h, es representarà el conte musicalEl violí d'en Patrick i a les 18.30h, una Trobada Mundial d'Ukeleles i un taller de pintar cares.

A les 21.30h, els veïns faran el seu tradicional sopar de germanor, que comptarà amb l'actuació musical del grup rubinenc Malaka Tones.

Diumenge, a les 12h hi haurà un vermut musical amb el Quartet Jazz d'Enrique Heredia, i a les 19h com ja és tradició, una ballada de sardanes amb la Cobla Contemporània.

Dimarts, 25 de juliol, dia de Sant Jaume, l'església de Sant Pere acollirà, a les 9h, la missa de Difunts.