Segona fase de les obres de renovació del col·lector i reurbanització del carrer Cadmo

Totes les afectacions fins al 4 de setembre

Les obres al carrer Cadmo s'executaran en cinc fases
Les obres al carrer Cadmo s'executaran en cinc fases | Marta Casas
Redacció
27 de juliol del 2023
Aquest divendres, 28 de juliol, arrenca la segona fase de les obres de millora del carrer Cadmo entre Joaquim Blume i el carrer Prat de la Riba. Es tracta d'una gran obra que va arrencar el passat dia 3 de juliol i que s'executarà en cinc fases, fins al 27 d'octubre. Es tracta de dues actuacions diferenciades i que s'executaran en paral·lel: per una banda, es renovarà el col·lector de la via, i per l'altra, es reurbanitzarà el carrer; en aquest cas amb uns treballs finançats pels fons Next Generation. Els treballs els executarà l’empresa Izer Ingenieria Y Economia,S.L. per un import de 419.954,37 euros.

Els treballs comportaran diverses afectacions al trànsit rodat entre el 28 de juliol i el 4 de setembre, a causa del tall del carrer Cadmo entre Joaquim Blume i Pau Claris, i l'afectació de la intersecció del carrer Gimbernat.

Durant aquesta fase s'establirà un itinerari alternatiu en sentit sud, pel carrer Margarida Xirgu i el passeig de la Riera. El carrer Terrassa, entre Justícia i Cadmo, serà d'accés exclusiu pels garatges dels carrers Terrassa i Vapor, entre Terrassa i Rafael Casanova. El trànsit es desviarà pel carrer Justícia. Per altra banda, s'eliminarà l'estacionament del carrer Gimbernat, entre Orso i Cadmo, i es canviarà el sentit de circulació del carrer Vapor entre Terrassa i Rafael Casanova per donar sortida als guals afectats.

Pel que fa a l'autobús urbà, hi haurà canvis en els recorreguts de les línies L1, L3, L4 i L5, en alguna de les direccions:
  • L1 (direcció Pinar): Bullidor i CAP Mútua.
    Parades alternatives: Riera-Guardiet i Santa Eulàlia (L5).
  • L1 (direcció Rubí Forma): Pau Claris, Cadmo i Bullidor.
    Parades alternatives: Sardana i rotonda Escardívol.
  • L3 (direcció Castellnou): Pau Claris i Cadmo.
    Parades alternatives: Sardana i rotonda Escardívol.
  • L4 (direcció Can Rosés): Bullidor i CAP Mútua.
    Parades alternatives: Riera-Guardiet i Santa Eulàlia (L5).
  • L5 (direcció Rubí Forma): Pau Claris, Cadmo i Bullidor.
    Parades alternatives: Sardana i rotonda Escardívol.