Afectacions a l'R8 i l'R4 aquest estiu per les obres del corredor mediterrani

Del 14 al 17 d'agost hi haurà servei alternatiu per carretera entre Rubí - Can Vallhonrat i Martorell Central

L'estació de la línia R8 de Renfe a Rubí
L'estació de la línia R8 de Renfe a Rubí | Marta Casas
Nació
25 de juliol del 2023
Actualitzat a les 11:41h
Les obres del corredor mediterrani comportaran algunes afectacions a les línies R4 i R8, que passa per Rubí. Entre el 30 de juliol i el 18 d'agost es faran operacions per posar en servei la capçalera nord de l'estació de Martorell i la capçalera sud de l'estació de Castellbisbal, que permetran ampliar el traçat d'ample internacional i reduir el tram en via única entre les dues estacions.

Així, del 31 de juliol al 13 d'agost estarà interrompuda la circulació de la línia R4 entre Sant Sadurní d'Anoia i Castellbisbal, amb la qual cosa el tram Manresa/Terrassa - Castellbisbal es farà en tren i, fins a Molins de Rei, hi haurà una oferta de quatre trens per hora i sentit en les hores punta entre Terrassa i Castellbisbal i dos trens per hora i sentit la resta del dia. Entre Castellbisbal i Sant Sadurní d'Anoia hi haurà servei alternatiu per carretera, amb busos directes i parades i horaris coordinats amb l'arribada i sortida dels trens.

Entre el 14 i el 17 d'agost s'interromprà el servei entre Sant Sadurní i Molins de Rei, i entre Terrassa i Molins de Rei hi haurà quatre trens per hora i sentit. Entre Molins i Sant Sadurní, hi haurà servei alternatiu per carretera, i entre Sant Sadurní i Sant Vicenç de Calders, dos trens per hora i sentit.

Pel que fa a la línia R8, entre el 14 i el 17 d'agos es reprogramarà: entre Granollers Centre i Rubí Can Vallhonrat es farà el servei habitual en tren, però per anar fins a Martorell Central hi haurà servei alternatiu per carretera, amb horaris coordinats a la sortida i arribada dels trens.