Ana María Martínez, delegada d'Habitatge de la Diputació de Barcelona

L'alcaldessa assumeix una delegació a la Diputació per segon mandat consecutiu

L'alcaldessa de Rubí serà la delegada d'habitatge de la Diputació de Barcelona
L'alcaldessa de Rubí serà la delegada d'habitatge de la Diputació de Barcelona | Localpres
Nació
28 de juliol del 2023
L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha estat nomenada avui nova delegada d'Habitatge de la Diputació de Barcelona, dins de l'Àrea d'Urbanisme, Habitatge i Regeneració Urbana, que presidirà el també socialista Carles Ruiz.

Durant el 2023, les retribucions establertes per als diputats delegats estava fixada en 6.368,35 euros bruts mensuals.

Així ho ha aprovat el ple de l'òrgan provincial aquest dimecres al migdia, que ha nomenat els membres dels diversos òrgans - Junta de Govern, Comissió Executiva i Junta de Portaveus -, ha constituït quatre comissions informatives i de seguiment, l'assignació econòmica als grups polítics, la delegació de competències del ple a la Junta de Govern i la fixació del nombre de membres que exerciran el seu càrrec amb dedicació exclusiva o parcial, així com les seves retribucions, el personal eventual i el personal directiu professional.

A més, també s'han afegit tres nous vicepresidents, fruit de l'acord que es va anunciar ahir entre el PSC i ERC pel qual els republicans formaran part del govern de la Diputació de Barcelona. Els tres nous vicepresidents seran Dionís Guiteras (ERC), que passa a ser vicepresident segon i deixa Mª Eugènia Gay (PSC) com a sisena; Eva Baró (ERC), la cinquena; i Josep Triadó (Junts), el setè.

Eva Baró (ERC-AM) com a vicepresidenta cinquena; Maria Eugènia Gay (PSC-CP) com a vicepresidenta sisena i Josep Triadó (Junts) com a vicepresident setè.