Bea Ortiz, Elena Ruiz i Ariadna Ruiz, subcampiones del món a Fukuoka

Elena Ruiz s'endúu el trofeu a la millor jugadora del torneig

La selecció espanyola femenina de waterpolo serà als Jocs Olímpics de París 2024
La selecció espanyola femenina de waterpolo serà als Jocs Olímpics de París 2024 | Twitter/@RFEN_Oficial
Nació
28 de juliol del 2023
Actualitzat el 30 de juliol a les 17:05h
La selecció espanyola femenina de waterpolo ha perdut aquest divendres el partit corresponent a la final del Mundial de Natació de Fukuoka 2023 davant dels Països Baixos, en un partit que ha estat molt ajustat des de l'inici; tant, que s'ha hagut de decidir a la tanda de penals després que l'últim quart hagi acabat amb empat a 11.

El combinat espanyol està farcit de jugadores catalanes i de clubs catalans, especialment del Vallès Occidental, entre les quals les rubinenques Bea Ortiz, Elena Ruiz (CN Sabadell) i Ariadna Ruiz (CN Sant Andreu). La resta de les jugadores són Laura Ester, Judith Forca, Maica García, Paula Leitón i Nona Pérez (CN Sabadell), Pili Peña i Paula Camus (CN Terrassa), Anni Espar i Cristina Nogué (CN Mataró), Martina Terré (CN Sant Andreu) i Paula Crespí (CE Mediterrani).

Aquesta és la tercera final que perd la selecció espanyola, de les últimes quatre que ha disputat en un Mundial de Natació. La nota més positiva és que en aquest campionat han aconseguit el passi als Jocs Olímpics de París 2024.
 

La selecció espanyola femenina de waterpolo serà als Jocs Olímpics de París 2024 Foto: Twitter/@RFEN_Oficial