Petit tast de la nova temporada teatral de La Sala

Les entrades de les obres programades ja estan a la venda

Imatge d'una obra teatral representada a La Sala
Imatge d'una obra teatral representada a La Sala | Aj. de Rubí
Nació
31 de juliol del 2023
Actualitzat a les 17:44h
L’Ajuntament de Rubí ha presentat un petit tast de la nova temporada del Teatre Municipal La Sala que arrencarà el pròxim 23 de setembre. Així doncs, el consistori ha desvelat el nom d'alguns dels espectacles del proper cicle posant també a la venda les seves entrades de manera anticipada.

Euphôria i El petit príncep obriran la temporada el pròxim 12 i 15 d'octubre. Unes obres de les companyies Pentina el Gat i NS Dansa que faran vibrar al públic amb unes propostes enèrgica, sensible i divertida. 

Més endavant, la companyia local 8 Temps portarà a escena "L’ascensor en el marc" del cicle "Entre bambolines" el diumenge 26 de novembre. Un muntatge  que aprofita el fet que dos desconeguts es queden tancats a l’ascensor de l’edifici d’oficines on treballen per abordar temes com la soledat, les relacions, els fills o les pors i que provocarà situacions plenes d’humor.

"Mi encanto", de la companyia Teatro Musical de España, es podrà veure el 2 de desembre a La Sala. Aquesta proposta familiar explica la història de Mirabel i la seva família, que s’enfronten a Trais, que s’ha apropiat de l’espelma de poders màgics de la família Madrigal.

I, per ara, el 17 de desembre, La Xarxa organitzarà la tradicional Marató de contes, un espectacle solidari amb motiu de La Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la salut sexual i reproductiva.

Les entrades es poden comprar anticipadament a través d'aquest enllaç i a la taquilla del teatre, que obre els dimecres, dijous i divendres, de 17 a 20 h, i els dissabtes de 10 a 13 h (excepte els festius).