La UE Rubí, sobre el cas Rubiales: «Ni silenci, ni aplaudiments, ni impunitat»

Totes les reaccions que s'han produït des de la nostra ciutat

Luis Rubiales, president de la Federació Espanyola de Futbol
Luis Rubiales, president de la Federació Espanyola de Futbol | RFEF
Nació
25 d'agost del 2023
Actualitzat el 27 d'agost a les 19:01h
L'escandalós discurs del president de la Federació Espanyola de Fubtol, Luis Rubiales, no ha deixat indiferent ningú. Des d'aquest migdia, ha despertat un allau de reaccions de personalitats de tots els àmbits, també des de l'esport local, com és el cas de la Unió Esportiva Rubí, que aquesta tarda ha fet un tuit breu i directe: "Ni silenci, ni aplaudiments ni impunitat".
 

El club degà de la ciutat ha inclòs a la piulada l'etiqueta #SeAcabó, l'expressió que han fet servir les jugadores de la selecció espanyola femenina en un allau de tuits per mostrar el seu suport a Jenni Hermoso.

Un altre club de la ciutat que s'ha pronunciat a les xarxes socials i de manera contundent, amb una imatge de Cosmic Tentacles Studio on es pot llegir Fuck Machirulos.
 

L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, també ha compartit alguns dels tuits que han fet les jugadores a través de les històries d'Instagram, i condemnant el missatge de Rubiales: "Vergonya. Per Rubiales i tots els que l'aplaudeixen i permeten que ens segueixin agredint i menyspreant", ha escrit.

El Centre Excursionista de Rubí també ha compartit, en les últimes hores, el posicionament de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya. El centre rubinenc considera que "tot el que estem vivint és de vergonya, i no només per a l'esport femení".
 L'Ajuntament de Rubí ha fet públic un comunicat en què demana el cessament immediat del president de la RFEF en considerar la seva actitud una "demostració del masclisme més ranci".