Interior destina un nou agent dels Mossos d'Esquadra a Rubí

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha donat la benvinguda a 762 nous mossos arreu del territori, 136 a la Regió Policial Metropolitana Nord

La comissaria dels Mossos de Rubí tindrà un nou agent en pràctiques
La comissaria dels Mossos de Rubí tindrà un nou agent en pràctiques | Marta Casas
Nació
30 d'agost del 2023
Actualitzat a les 16:12h
El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha donat aquest matí la benvinguda a 762 nous agents - 468 homes i 294 dones - de la 30a promoció que s'han incorporat en els darrers dies al cos en període de pràctiques. D'aquests, 136 s'han incorporat a la Regió Policial Metropolitana Nord, un dels quals a la comissaria de Rubí.

Aquestes incorporacions, segons el conseller, permetran reforçar la plantilla amb l'horitzó situat en 22.000 agents de cara a l'any 2030. A més, Elena també assegura que l'element més important per garantir la seguretat és la proximitat: "Ser a prop de la realitat i del dia a dia de la vida de la gent és imprescindible".

Els nous agents s'han distribuït en les diverses regions policials de Catalunya: 215 a la Regió Policial de Barcelona, 136 a la Regió Metropolitana Nord, 104 a la Regió Metropolitana Sud, 97 a les comarques de Ponent i del Pirineu Occidental, 78 a les comarques gironines, 77 a les Terres de l'Ebre i 55 a la Catalunya Central.

Després de Barcelona ciutat, els municipis on més mossos s'han destinat són Terrassa i L'Hospitalet (21), Badalona (15), Girona, Manresa, Vielha i Mijaran (13), Vic (12), Móra d'Ebre, Sant Feliu de Llobregat (11), El Pont de Suert, Granollers, Mataró, Figueres, Sort, El Prat de Llobregat i La Jonquera (10).