Arrenca la nova temporada de la Societat de Blues de Rubí

Max de Bernardi i Chino Swingslide són els primers convidats del cicle de blues a Can Ramoneda

Els vermuts de blues es fan a Can Ramoneda
Els vermuts de blues es fan a Can Ramoneda | SBR
Nació
31 d'agost del 2023
La Societat de Blues de Rubí inicia el seu calendari d'activitats del 2023-24 amb una doble sessió aquesta setmana: la primera jam session de la temporada al Saint Patrick's i la primera sessió del cicle de blues a la Masia Can Ramoneda.

Les jam sessions de la SBR són els dijous, cada quinze dies, a les 20.30h. Des de fa dos anys, el pub irlandès de Rubí ofereix el seu escenari a tots els amants de la música que vulguin passar una estona a tocar.

Pel que fa a lessessions del cicle de blues, aquesta serà l'onzena temporada que per la Masia de Can Ramoneda hi passen músics de renom, com és el cas d'aquest dissabte, amb dos dels millors guitarristes europeus: Max de Bernardi i Chino Swingslide. Dos guitarristes de llarga trajectòria que, junts, enlluernen qualsevol audiència.


Per assistir al concert de Can Ramoneda, dissabte a les 20.30h, és preferible reservar entrada a través de la web de la Societat de Blues, ja que els no socis pagaran 6 euros d'entrada si fan la reserva (7 si no se'n fa). El preu per als socis és de 5 euros, i totes les entrades tenen una primera consumició inclosa.