El CN Rubí jugarà la Copa Catalunya de waterpolo

Els nois hauran de superar la fase de vuitens de final, mentre que les noies arrenquen directament als quarts

El CN Rubí juga el primer partit de Copa Catalunya el pròxim dimecres, 6 de setembre
El CN Rubí juga el primer partit de Copa Catalunya el pròxim dimecres, 6 de setembre | Cedida/CN Rubí
Nació
01 de setembre del 2023
Actualitzat a la 13:03h
Els equips sènior masculí i femení del CN Rubí de Divisió d'Honor disputaran en els pròxims dies els partits corresponents a la Copa Catalunya.

Els nois hauran de superar una primera fase de vuitens de final, davant del CN Catalunya, amb un partit d'anada i tornada els pròxims 6 i 9 de setembre. En cas de classificar-se, quedaran emparellats, als quarts de final, amb el CN Barcelona (13 de setembre). Si superen els quarts de final, a les semifinals els esperen tres possibles rivals: l'Astralpool CN Sabadell o bé el CN Terrassa o el CN Sant Feliu, que es juguen el passi a quarts aquest divendres, 1 de setembre i dimarts vinent, 5 de setembre.

La resta dels equips participants són el CN Atlètic Barceloneta, el CN Mataró, el CE Mediterrani i el CN Sant Andreu, els quatre equips amb què els rubiencs es podrien trobar a la final. Les semifinals i la final seran el 3 i 4 d'octubre respectivament.

Pel que fa a les noies, arrenquen directament als quarts de final, on s'enfrontaran al CE Mediterrani. I en cas de superar aquesta fase, passarien a la semifinal on s'enfrontarien al CN Sant Andreu o a l'Astralpool CN Sabadell. En cas d'arribar a la final, els esperen cinc possibles rivals: el CN Atlètic Barceloneta, el CN Terrassa, el CN Mataró, el CN Sant Feliu o el CN Catalunya - aquests dos últims juguen una eliminatòria prèvia als quarts de final que decidirà el rival de les de Mataró. El partit de debut de l'equip femení serà el 9 de setembre, i la resta de partits, en cas d'avançar en les eliminatòries, el 18 i 19 de setembre.