Tercera fase de les obres del carrer Cadmo

El tall del carrer es mantindrà íntegre

Les obres del carrer Cadmo encaren la tercera fase
Les obres del carrer Cadmo encaren la tercera fase | Marta Casas
Nació
04 de setembre del 2023
Actualitzat a la 13:11h
Tercera fase de les obres de millora del carrer Cadmo en el tram comprès entre els carrers de Joaquim Blume i Prat de la Riba. En les pròximes dues setmanes s'acabaran els treballs de renovació del clavegueram, i tot seguit es farà una de les actuacions més importants del projecte d'urbanització: l'ampliació de voreres.

Com a conseqüència de les actuacions, tot el carrer Cadmo entre Joaquim Blume i Prat de la Riba resta tallat al trànsit, afectant les cruïlles amb els carrers Doctor Gimbernat, Terrassa i Pau Claris. L'itinerari alternatiu per al transport privat que passa habitualment per Pau Claris és pel carrer Margarida Xirgu i pel passeig de la Riera fins arribar a l'Escardívol, mentre que el trànsit del carrer Terrassa es desvia per Justícia i s'ha canviat provisionalment el sentit de circulació del carrer Vapor entre Terrassa i Rafael de Casanova per donar accés als veïns que tenen garatges a la zona. Al veïnat que té aparcament, se li permet la circulació pel passeig de Pau Claris més enllà de Margarida Xirgu, i també als vehicles que facin càrrega i descàrrega de mercaderies.

Pel que fa al transport públic, les línies interurbanes no passen per la carretera de Terrassa i el passeig de Pau Claris, sinó que es desvien per la C-1413 i fan parades provisionals a la rotonda de la Policia Local i la de l'Escardívol. A partir de dimecres, també es modificarà part dels itineraris del transport escolar, com s'ha informat als centres educatius i al Consell Comarcal.

I pel que fa al bus urbà, hi ha quatre línies afectades: a la L1 en direcció El Pinar i a la L4 en direcció a Can Rosés hi ha dues parades anul·lades (Bullidor i CAP Mútua) i dues parades provisionals: Riera-Guardiet i Santa Eulàlia. Pel que fa a la L1 en direcció al Can Serrafossà, i també a la L5 en direcció a Rubí Forma, les parades anul·lades són Pau Claris, Cadmo i Bullidor i les alternatives, Sardana i la rotonda de l'Escardívol. Aquestes també són les parades anul·lades i alternatives de la L3 en direcció a Castellnou.