1 de 10
Obres

Tercera fase de les obres del carrer Cadmo

El tall del carrer es mantindrà íntegre

Les obres del carrer Cadmo encaren la tercera fase | Marta Casas
per Nació, 4 de setembre de 2023 a les 12:59 |
Tercera fase de les obres de millora del carrer Cadmo en el tram comprès entre els carrers de Joaquim Blume i Prat de la Riba. En les pròximes dues setmanes s'acabaran els treballs de renovació del clavegueram, i tot seguit es farà una de les actuacions més importants del projecte d'urbanització: l'ampliació de voreres.

Com a conseqüència de les actuacions, tot el carrer Cadmo entre Joaquim Blume i Prat de la Riba resta tallat al trànsit, afectant les cruïlles amb els carrers Doctor Gimbernat, Terrassa i Pau Claris. L'itinerari alternatiu per al transport privat que passa habitualment per Pau Claris és pel carrer Margarida Xirgu i pel passeig de la Riera fins arribar a l'Escardívol, mentre que el trànsit del carrer Terrassa es desvia per Justícia i s'ha canviat provisionalment el sentit de circulació del carrer Vapor entre Terrassa i Rafael de Casanova per donar accés als veïns que tenen garatges a la zona. Al veïnat que té aparcament, se li permet la circulació pel passeig de Pau Claris més enllà de Margarida Xirgu, i també als vehicles que facin càrrega i descàrrega de mercaderies.


Pel que fa al transport públic, les línies interurbanes no passen per la carretera de Terrassa i el passeig de Pau Claris, sinó que es desvien per la C-1413 i fan parades provisionals a la rotonda de la Policia Local i la de l'Escardívol. A partir de dimecres, també es modificarà part dels itineraris del transport escolar, com s'ha informat als centres educatius i al Consell Comarcal.

I pel que fa al bus urbà, hi ha quatre línies afectades: a la L1 en direcció El Pinar i a la L4 en direcció a Can Rosés hi ha dues parades anul·lades (Bullidor i CAP Mútua) i dues parades provisionals: Riera-Guardiet i Santa Eulàlia. Pel que fa a la L1 en direcció al Can Serrafossà, i també a la L5 en direcció a Rubí Forma, les parades anul·lades són Pau Claris, Cadmo i Bullidor i les alternatives, Sardana i la rotonda de l'Escardívol. Aquestes també són les parades anul·lades i alternatives de la L3 en direcció a Castellnou.

 

Participació