Tots els actes de la Diada Nacional de Catalunya a Rubí

L'Ajuntament convoca un minut de silenci per les víctimes del terratrèmol al Marroc abans dels actes de la Diada

L'ofrena floral a l'escultura Dempeus!, de Pepa de Haro
L'ofrena floral a l'escultura Dempeus!, de Pepa de Haro | Marta Casas
Nació
08 de setembre del 2023
Actualitzat el 10 de setembre a les 15:16h
Rubí commemorarà, com cada 11 de setembre, la Diada Nacional de Catalunya, amb una ofrena floral i una mostra cultural a la plaça Onze de setembre.

La jornada arrencarà a les 9.30h amb l'obertura musical de la cobla La Principal del Llobregat, i tot seguit es farà l'ofrena floral institucional, amb representants de tots els partits. Després, l'Esbart Dansaire de Rubí farà el ball d'homenatge, es cantarà el Cant dels Segadors i després de la fotografia oficial davant l'escultura Dempeus!, La Principal del Llobregat clourà la primera part de l'acte amb una nova actuació.

Les entitats i organitzacions polítiques de Rubí faran la seva ofrena floral a partir de les 10h, i tot just acabin, la Societat Coral Unió Rubinenca i l'Obrador Coral interpretaran diversos temes. Els Castellers de Rubí faran un pilar d'homenatge i, com a punt i final, hi haurà una ballada de sardanes amb l'Escola de Sardanes Flor de Neu.

Minut de silenci per les víctimes del terratrèmol al Marroc

L'Ajuntament de Rubí se sumarà a les mostres de condol a les víctimes del terratrèmol al Marroc, que ja suma més de 2.000 morts, amb un minut de silenci que precedirà els actes de la Diada Nacional, a la mateixa plaça Onze de setembre.