Jordi Turull, a Rubí: «Aguantarem la posició per defensar Catalunya»

El secretari general assisteix a un sopar-col·loqui amb afiliats i simpatitzants de Junts per compartir l'actualitat política

Sopar d'afiliats i simpatitzants de Junts a Rubí
Sopar d'afiliats i simpatitzants de Junts a Rubí | Cedida/Junts Rubí
Nació
10 de setembre del 2023
Actualitzat a les 19:22h
Més de cinquanta membres de Junts per Catalunya van reunir-se dijous al vespre en un sopar-col·loqui d'inici de curs polític, que va comptar amb la presència del secretari general del partit, Jordi Turull, i l'exconsellera de Justícia, Lourdes Ciuró, a més del portaveu del partit a la ciutat, Ivan Vila.

Durant el sopar, el secretari general va explicar de primera mà com seran els pròxims mesos, molt decisius per al país, i va concloure que "aguantarem la posició per defensar Catalunya". En la mateixa línia que el president Carles Puigdemont, Turull considera que si hi ha acord per la investidura, "ha de ser un acord històric".

Per la seva banda, Ivan Vila va agrair la feina feta per tots els afiliats i simpatitzants de junts en els últims mesos, amb dues campanyes electorals consecutives, i va aprofitar per donar inici al curs polític amb "un objectiu clar: enfortir el projecte de Junts per Catalunya a la ciutat".

Junts participarà dilluns, 11 de setembre, als actes de la Diada Nacional tant a Rubí com a Barcelona.