Rubí fa un minut de silenci per les víctimes del terratrèmol al Marroc

Representants municipals i d'entitats han fet un minut de silenci abans d'iniciar els actes de la Diada Nacional de Catalunya

Rubí fa un minut de silenci per les víctimes del terratrèmol al Marroc
Rubí fa un minut de silenci per les víctimes del terratrèmol al Marroc | Marta Casas
11 de setembre del 2023
Actualitzat a les 16:21h
Rubí ha fet un minut de silenci per recordar les víctimes del terratrèmol que es va produir divendres al Marroc. El gest per expressar el condol al poble marroquí s'ha fet aquest dilluns, 11 de setembre, just abans d'iniciar els actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya.

La Junta de Portaveus va aprovar un comunicat institucional en què "lamenta les pèrdues d'aquestes vides - més de 2.000, segons les dades provisionals - i posa a disposició de les famílies i persones properes tots els serveis municipals". Totes les forces polítiques municipals s'han sumat a les mostres de condol.

El text també vol estendre "la seva mà des de la vessant local" per participar en la reconstrucció del país "el més ràpid possible", i expressar el suport a tota la comunitat marroquina, especialment als veïns i veïnes de la nostra ciutat que tenen familiars i coneguts al Marroc.