Els paradistes del Mercat Municipal organitzen la 23a Bicicletada

L'Associació d'Adjudicataris convida a participar-hi a gent de totes les edats

Un passeig matinal amb bicicleta
Un passeig matinal amb bicicleta | Juanma Peláez
Nació
13 de setembre del 2023
L'Associació d'Adjudicataris del Mercat Municipal organitza, amb la col·laboració dels Serveis de Comerç, Mobilitat i Esports, la 23a Bicicletada del Mercat, una activitat emmarcada en la Setmana Europea de la Mobilitat. La bicicletada serà el diumenge, 17 de setembre, amb sortida a la plaça del Mercat.

Es tracta d'una passejada pensada per a ciclistes de totes les edats i que té l'objectiu d'unir Mercat i salut. La bicicletada tindrà dos recorreguts, un de més llarg i un de més curt que es recomana fer amb infants menors de sis anys.

Al llarg de tot l'itinerari hi haurà animació amb la companyia La Tal i The Netsgrans, mentre que a la plaça hi actuarà The Community Dance Center a l'arribada dels participants. També hi haurà una parada informativa de l'Oncolliga, i un grup de sketchers s'encarregarà d'immortalitzar la bicicletada amb els seus dibuixos.

Les inscripcions es poden fer fins al 16 de setembre, per un preu simbòlic d'un euro, a la parada  Herboristeria Majó. El mateix dia de la bicicletada també es podran fer les inscripcions, fins a una hora abans de l'inici, fixat a les 10h. Hi haurà entrepà de botifarra i beguda per a tots els participants inscrits, i es faran sortejos de productes de les parades del Mercat i de la botiga RubiBike, que col·labora amb l'activitat.