1 de 10
AGENDA

Què fer aquest cap de setmana a Rubí: 23 i 24 de setembre

Els millors plans per aquest cap de setmana a Rubí

La Festa del barri del Progrés es farà a la plaça que duu el seu nom | GSV
per Marta Casas, Rubí | 21 de setembre de 2023 a les 18:49 |
Perquè no se t'escapi res, des de RubiTV.cat t'apropem una selecció de les activitats més destacades que s'han programat a Rubí per al cap de setmana del 23 i 24 de setembre.

La Trocalleria

L'espai d'intercanvi d'objectes en bon estat per donar-los una segona vida s'instal·la cada dissabte al matí (10.30h - 14h) en un punt diferent de la ciutat. Aquest dissabte la trobaràs a la Plaça de Catalunya. Recorda que pots consultar l'aparador virtual per veure els objectes que hi ha disponibles.

Rubí Brilla al Mercat

El quart dissabte de mes, la carpa informativa de Rubí Brilla s'instal·la a la plaça del Mercat de 10h a 10.30h per informar la ciutadania sobre tots els temes relacionats amb el consum d'energia, l'estalvi i eficiència energètica, la rehabilitació energètica i l'autoconsum... També ajudaran a entendre i aconsellaran a estalviar en la factura elèctrica.

Open Golden Pool Rubí

El bar frankfurt Golden Pool organitza aquest dissabte, a les 10h, un Open Blackball, que repartirà tota la recaptació de les inscripcions (a 10 euros, escrivint al 684 33 89 51 "Beto") en premis per als guanyadors.

Festa del barri del Progrés

El barri del Progrés celebra aquest dissabte, 23 de setembre la segona Festa del barri, després de la bona rebuda de l'any passat. La programació, que arrenca a les 17, inclou una xocolatada infantil, sessió de DJ amb PD Efa, un concert de música urbana de la mà del grup Kuerbo i un espectacle al voltant de la música d'Elvis Presley, a càrrec de Marcos Farré. La festa serà a la plaça del Progrés.

Ballada doble de sardanes

Aquest dissabte, 23 de setembre, el Foment de la Sardana ha reprogramat la doble ballada de sardanes que s'havia de fer el passat 3 de juny, Dia de l'Associacionisme Cultural, però que es va haver de suspendre per la pluja. L'actuació començarà a les 17h i anirà a càrrec de les cobles Mediterrània i Marinada, que a més de tocar sis i set sardanes respectivament, en faran dues de conjuntes abans del canvi de cobla.

Teatre: La dona fantasma

T de Teatre - Àgata Roca, Carme Pla, Marta Pérez i Mamen Duch - protagonitzen aquesta sàtira immoral sobre la moral, una revisió sobre la funció de la ficció, un retorn a la infantesa, al primer amor, al moment en què tot era possible, com en el teatre. La dona fantasma gira a l'entorn de tres mestres i una directora de finals dels anys setanta, que tenen una vida intensa i malencoliosa marcada per l'atenció als pares i fills, els desenganys amorosos i els desafiaments dels seus alumnes. En aquesta quotidianitat apareix un fet de naturalesa extraordinària: una dona fantasma.

La dona fantasma es podrà veure dissabte, 24 de setembre a les 20h, al teatre municipal La Sala, i les entrades es poden comprar en aquest enllaç.

Cicle de jazz: Rai Paz Quartet

L'Associació Jazz Rubí torna una temporada més a  l'Ateneu Municipal com a escenari del 11è Cicle de Jazz, amb una programació estable d'actuacions en directe que combinen el format de concerts amb jam-sessions obertes a la participació, amb l'objectiu de promoure, gaudir i apropar la cultura del jazz. Aquest diumenge, 24 de setembre (12.30h), és el torn del guitarrista i compositor Rai Paz ens farà la presentació dels seus dos últims projectes gravats com a líder per al segell Underpool: Dedicatòria, en què Rai es prodiga com a compositor, i el segon, Return, the music of Sean Levitt. Amb Toni Saigi al piano, Pau Sala al contrabaix i Joan Moll a la bateria.

 

Participació