Obertes les inscripcions per a la 51a Marxa Infantil de Regularitat de Rubí

El Centre Excursionista de Rubí estrena recorregut per a l'emblemàtica prova, i torna a organitzar la Marxa d'Adults

Imatge de la Marxa Infantil de Regularitat
Imatge de la Marxa Infantil de Regularitat | CER
Nació
28 de setembre del 2023
Actualitzat a les 16:29h
El Centre Excursionista de Rubí ja ha obert les inscripcions per una de les seves activitats més emblemàtiques, que enguany arriba a la 51a edició: la Marxa Infantil de Regularitat, que serà el pròxim diumenge, 22 d'octubre. Com l'any passat, es tornarà a organitzar, en paral·lel, la Marxa d'Adults, que prendrà sortida després de l'última parella infantil.

La principal novetat d'enguany és que hi ha un nou recorregut, per la zona de Ca n'Oriol i els terrenys de l'antic camp de golf de Can Sant Joan. El nou itinerari té una distància de 9,5 quilòmetres i un desnivell positiu de 270 metres. Durant el recorregut hi haurà una primera aturada per esmorzar i una segona de refrigeri.

El Centre recorda que la marxa és de regularitat, és a dir que guanyen les parelles que van ajustant el ritme de caminar a la regularitat establerta per l'organització, que a més enguany serà única i no anirà variant durant el recorregut.

Els participants a la Marxa, nens i nenes d'entre 7 i 12 anys (nascuts del 2011 al 2016) s'han d'inscriure per parelles. El preu de la inscripció és de sis euros més un euro de l'assegurança obligatòria, i dona dret a la participació a la Marxa, les activitats d'aventura de la tornada, el refresc i un obsequi. La Marxa d'Adults té un preu de dos euros, més un de l'assegurança obligatòria. Cal portar l'esmorzar i el dinar, a més de material adient per anar d'excursió - calçat, aigua, un got reutilitzable, roba adequada per si plou...

La sortida de la Marxa serà a les 9.30h - la recollida de dorsals s'iniciarà a les 8.30h - del Parc de Ca n'Oriol, i es preveu que l'arribada sigui a partir de les 12.30h. Allà es farà el lliurament de premis a les parelles que hagin ajustat millor la regularitat i el premi d'equip, per a l'escola amb més alumnat classificat entre les primeres parelles.