L'agenda de Rubí: activitats del 27 de novembre al 3 de desembre

RubiTV.cat ofereix un recull setmanal de propostes

Nació
27 de novembre del 2023
Actualitzat el 01 de desembre a les 9:27h
30
30
Rubí és una ciutat viva i activa en tots els àmbits: cultural, esportiu, polític, veïnal... a més de l'agenda del cap de setmana, a RubiTV.cat oferirem una agenda de les activitats que es poden fer de dilluns a divendres, perquè no et perdis res!

Aquesta és la selecció d'activitats per a la setmana del 27 de novembre al 3 de desembre (la informació de l'agenda s'anirà actualitzant diàriament, si vols afegir alguna activitat, fes-nos-ho saber enviant un correu a [email protected]):

Dia Internacional de les persones amb diversitat funcional


 

Activitats per La Marató 2023 a Rubí


 

Presentació: Brots de narco-societat

Una investigació periodística de primer ordre que aborda el narcotràfic a Catalunya. El llibre explica aquest fenomen amb investigacions concretes que aporten informació de primera mà de com es relacionen els narcotraficants, quina estructura organitzativa tenen, les connexions amb el Marroc i els policies corruptes, i com conflueix el triangle Galícia-Catalunya-estret de Gibraltar. L'autora, Fàtima Llambrich, conversarà amb la periodista de Rubí Cori Calero.

Dimarts, 28 de novembre (19h) a la llibreria El Racó del Llibre.
 

Explica'ns el teu rotllo

El Grup Fotogràfic El Gra organitza una de les seves activitats més emblemàtiques, Explica'ns el teu rotllo, ambdeu petits rotllos d'alguns dels seus membres, amb l'objectiu de donar visibilitat al treball fotogràfic dels socis: una cinquantena d'imatges, muntades en un audiovisual sobre un fons musical, d'una durada d'entre 4 i 7 minuts.

Els fotògrafs que presentaran els seus rotllos seran Carme Colomer (Noruega, illes: Seneja, Vesteralen i Lofoten), Pere Farré (Pandèmia 2020), Joaquim Ferrer (Baix Empordà), Adriana Gómez (Som persones), Agustín Jiménez (Girona), Leo Kelly (Un passeig per Irlanda), Diego Llamas (Una volta per La Camargue), Emiliano Miguel (Venècia), Jaume Roura (Pintat a les parets!), i, com a novetat, un rotllo sorpresa que serà un dels que es va mostrar l'any passat, per tornar-lo a visibilitzar.

Dimecres, 29 de novembre (18.45h), al Casal Cívic Comunitari de Rubí (c/Magallanes, 60).
 

Concentració contra la guerra a Palestina

Com cada dijous, Rubí Solidari convoca una nova concentració sota el lema No a les guerres, donem una oportunitat a la pau.

Dijous, 30 de novembre (18h), a la plaça de l'Ajuntament.
 

Ruta De tapes per Rubí

Últim dijous per gaudir de l'oferta De tapes per Rubí, amb 34 establiments de restauració que oferiran una tapa i una beguda per quatre euros tots els dijous de novembre.


Encesa dels llums de Nadal

Rubí donarà la benvinguda al Nadal amb l'acte d'encesa de llums. Pots consultar totes les novetats de les activitats per aquestes festes a l'especial de RubiTV.cat!

Divendres, 1 de desembre (18.30h) a la plaça de l'Ajuntament.

Les flors, d'Alba Mascarella

L’espectacle Les flors, inspirat en els contes Viatges i Flors de Mercè Rodoreda, té la intenció d’acostar al públic la literatura i descobrir, a través de la narració oral de la rapsoda Alba Mascarella, que les paraules són plenes d’emocionalitat i de vida. A més a més, pretén reivindicar i donar valor al paper de la dona en la història literària.

Divendres, 1 de desembre (19h) a l'auditori de la biblioteca Mestre Martí Tauler.

Vespres de jazz i lletres

Els Vespres de jazz i lletres arriben aquest divendres a l'última cita de l'any, amb una trobada molt singular: a la part literària hi haurà Carles Mercader, conegut artista visual i director del Festival Internacional de Fotografia La Nuu, i que també és autor d'una àmplia obra poètica, tot i que en gran part inèdita.

I a la part musica, un trio igualment singular: el Lola Stouthamer's Almost a Quartet, liderat per la saxofonista que dona nom al grup i amb Patricia Serrano a la guitarra i Álvaro Taborda al contrabaix, amb un jazz i blues enèrgic que farà de contrapunt idoni amb els versos de Mercader.

Divendres, 1 de desembre (19.30h), a l'Ateneu Municipal.
 

Avenç del cap de setmana

Més enllà del centre: els entorns de Rubí

Passejada per conèixer el territori en el marc del procés participatiu del POUM de Rubí

Dissabte, 2 de desembre (10.30h), al parc de Ca n'Oriol.

Programació estable als equipaments municipals

A RubiTV.cat pots consultar la programació de diversos equipaments i serveis municipals: