Alumnes de l'escola de música Pere Burés no poden iniciar el curs perquè no tenen professor

L'Ajuntament de Rubí argumenta que les contractacions a l'administració pública "requereixen d'un procés molt acurat, per garantir un principi d'equitat i igualtat", però espera resoldre la qüestió "properament"

Una de les aules de l'Escola Municipal de Música Pere Burés
Una de les aules de l'Escola Municipal de Música Pere Burés | César Font
Nació
17 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 19:10h
Els alumnes de sis i set anys, els dels dos grups del nivell bàsic de l'Escola de Música Pere Burés, encara no han pogut començar el curs de música al qual estan inscrits perquè no tenen professor.

Segons han denunciat alguns pares a les xarxes socials, el grup havia de començar les classes el passat 18 de setembre, però no ho van poder fer. Quatre setmanes més tard, el grup continua sense professor i, per tant, sense poder iniciar el curs.

L'Ajuntament de Rubí ha confirmat a RubiTV.cat que és coneixedor de la problemàtica i "es va posar a treballar amb celeritat" per tal d'oferir una solució a aquest grup de l'escola de música, però argumenta que les contractacions que es fan a l'administració pública "requereixen d'un procés molt acurat, per garantir un principi d'equitat i igualtat", cosa que ha fet que s'allargui la situació, que esperen resoldre properament.