Mossos i Policia Local de Rubí detenen set persones amb més de 100 detencions acumulades

Els cossos policials han dut a terme un pla específic, durant els mesos d'agost i setembre, per combatre els robatoris amb força a comerços

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra
Un vehicle dels Mossos d'Esquadra | Josep M. Montaner
Nació
05 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 17:37h
Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Rubí han detingut set persones, durant els mesos d'agost i setembre, per robatoris amb força a l'interior d'establiments comercials. Durant aquest període s'han produït 18 delictes consumats d'aquest tipus. Segons el Ministeri de l'Interior, els robatoris - amb força i amb violència - també s'han reduït durant el primer semestre de l'any.

Les persones detingudes no formen part de cap grup ordenat ni estructurat, però entre tots acumulen més de 100 detencions per tota mena de delictes, però sobretot robatoris.

En el marc d'un pla específic de la Policia Local i els Mossos durant aquest estiu, han dut a terme diverses accions, que s'han saldat amb el 50% dels fets denunciats resolts, una reducció dràstica dels fets i les detencions, set, quatre de les quals han ingressat a presó preventiva.

El pla ha consistit en "accions preventives i d'investigació", com detalla la policia catalana, que també diu que "se seguiran coordinant les accions i els dispositius per continuar en la mateixa línia de treball".