La UE Rubí fa història i disputarà la primera eliminatòria de Copa del Rei davant d'un Primera

El degà del futbol rubinenc ha aconseguit superar la fase prèvia als penals davant d'un combatiu Rotler-Molinar

Un moment del partit de la UE Rubí davant la UE Rotler-Molinar
Un moment del partit de la UE Rubí davant la UE Rotler-Molinar | Marta Casas
Nació
13 d'octubre del 2023
La Unió Esportiva Rubí ha escrit, aquest dijous 12 d'octubre, una nova pàgina per a la història de la ciutat. Per primera vegada, un equip de Rubí - el club de futbol degà de la ciutat - s'enfrontarà a un equip de Primera Divisió en la primera ronda de classificació per a la Copa del Rei.

El Rubí ho ha aconseguit després de lluitar de valent davant la UE Rotler-Molinar, de Palma de Mallorca, en un partit que no s'ha resolt fins a la tanda de penals després de més de 120 minuts molt intensos.

Amb un resultat de 4-2 als penals, el darrer marcat pel veterà porter de la UE Rubí Rafael Leva, la UE Rubí supera la fase prèvia de la Copa del Rei i espera rival per a la següent ronda, un equip de Primera Divisió que no podrà ser ni el Barça, ni el Reial Madrid, ni l'Atlético de Madrid ni l'Osasuna.

Una altra de les incògnites és si el partit corresponent es podrà disputar a l'estadi municipal de Can Rosés, ja que el camp no compleix determinades condicions, com ara la il·luminació, entre d'altres. Les opcions més properes són la Nova Creu Alta de Sabadell o l'Estadi Olímpic Terrassa - aquest últim, però, dependrà de si el Terrassa FC juga com a local en la pròxima fase.