L'Athletic de Bilbao, rival de la UE Rubí a la primera eliminatòria de la Copa del Rei

És la primera vegada a la història que els rubinencs disputen aquesta competició

Membres de la UE Rubí, a Las Rozas
Membres de la UE Rubí, a Las Rozas | UE Rubí
Nació
17 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 16:59h
L'Athletic de Bilbao serà el pròxim rival de la Unió Esportiva Rubí, en el partit corresponent a la primera eliminatòria de la Copa del Rei. Els rubinencs van aconseguir classificar-se, el passat dijous 12 d'octubre, després de vèncer als penals a la UD Rotlet Molinar.

Els rubinencs arriben a la primera eliminatòria de la Copa del Rei després d'haver estat el millor segon classificat de Primera Catalana la temporada 2022-2023, i ascendir a la Lliga Elit. Encara s'ha de fixar la data per al partit que enfrontarà els rubinencs amb els bascos, que serà entre el 31 d'octubre i el 2 de novembre. Un cop es coneguin aquests detalls, el club informarà sobre l'ordre fixat per a la venda d'entrades.

El partit s'ha de jugar al camp del conjunt de categoria inferior, però encara és una incògnita si es podrà jugar a Can Rosés. L'Ajuntment de Rubí, segons informa el portal Golcat, "es compromet a millorar la il·luminació i invertir en totes les millores exigides per la RFEF". En concret, i segons una informació recollida pel diari As, el camp ha de tenir una mínima separació entre la grada i el terreny de joc, una capacitat mínima de 3.000 persones, una il·luminació artificial de com a mínim 600 lux, dependències per a una clínica d'urgència per atendre lesions greus o una pèrdua de coneixement d'un futbolista, un espai de treball per als mitjans de comunicació amb llibertat de moviment per als càmeres o fotògrafs, així com els tècnics de so, i tenir gespa natural o artificial d'última generació amb una antiguitat màxima de 8 anys o bé amb una acreditació vigent mínima de Quality FIFA o la UNE-EN 153330-1.