Un jove de Rubí, al Campionat Europeu de billar amb Catalunya

Max Hernández, de només 18 anys, és el capità de l'equip Born To Pool

Max Hernández, un jove de Rubí, a l'Europeu de billar
Max Hernández, un jove de Rubí, a l'Europeu de billar | Marta Casas
Nació
25 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 11:41h
El jove de Rubí Max Hernández disputarà el Campionat Europeu de Billar amb la Federació Catalana, de l'1 al 8 de novembre a Malta. El rubinenc, de només 18 anys, va rebre una trucada de l'entitat per demanar-li cobrir una baixa de l'equip.

No és la primera vegada que la Federació li demana participar en una competició, però si bé les dues anteriors ho va rebutjar, ara ha decidit animar-se i competir amb altres jugadors internacionals amb la mateixa passió. Catalunya marxarà el pròxim dimarts, 31 d'octubre, amb una expedició de 35 jugadors d'arreu del territori. En les últimes setmanes, Hernández ha estat entrenant per a l'Europeu amb tres campions del món del 2008: Quim Reyes i Lluís Cubero.

La passó de Max Hernández pel billar ve de lluny: hi va començar a jugar al bar del seu avi, de petit, quan encara no arribava a tocar les boles al taulell. Fa tres anys es va federar, i des d'aleshores s'hi dedica gairebé de manera exclusiva.

A Rubí, és el capità de l'equip Born To Pool, amb seu al Club Golden Pool, que disputa la Superlliga dels dimecres. L'any passat, va ser campió de Catalunya per equips, i més recentment va ser present alCatalonia Pool Festival.