Entrades a la venda pel partit de Copa entre la UE Rubí i l'Athletic de Bilbao

Des d'aquest dijous, els pares i mares de jugadors del club poden adquirir la seva entrada per 30 euros

Nació
26 d'octubre del 2023
Actualitzat el 27 d'octubre a les 17:08h
Les entrades es podran comprar a les taquilles del club
Les entrades es podran comprar a les taquilles del club | FCF
La Unió Esportiva Rubí ja ha posat a la venda les entrades per al partit de Copa del Rei que enfrontarà, el pròxim dimecres, 1 de novembre, el degà del futbol rubinenc amb l'Athletic Club de Bilbao. Els socis del club, així com els jugadors del futbol base, tenen una entrada gratuïta, que poden recollir a la taquilla del club ensenyant el carnet. Aquestes entrades son nominals i no es poden vendre, ja que el dia del partit es requerirà mostrar novament el carnet de soci.

Des d'aquest dijous, a les 18h i fins a les 21h, els pares i mares de jugadors del futbol base de la Unió podran retirar les seves entrades a la taquilla del club, a un preu de 30 euros. Les entrades anticipades estaran disponibles fins divendres, a les 21h, i en cas de no fer-ho en aquest marge de temps, s'haurà de comprar amb les entrades generals, a partir de dissabte.

I és que dissabte es posaran a la venda la resta de les entrades disponibles. El període s'obrirà a primera hora (9h) de dissabte a les taquilles ubicades a la zona de tribuna de Can Rosés, i es podran adquirir fins al mateix dia del partit o bé fins que s'esgotin. Els preus de les entrades oscil·len entre els 40 euros als gols i els laterals, i els 45 euros per a la zona de tribuna.

Els horaris de la taquilla són: dissabte, 28 d'octubre (de 9h a 14h i de 16h a 20h); diumenge, 29 (d'11h a 14h i de 16h a 20h); dilluns, 30 (de 18h a 21h) i dimarts, 31 (de 18h a 21h). El mateix dia del partit s'informarà dels horaris en cas que quedin entrades disponibles.