La UE Rubí frega l'èpica davant l'Athletic Club

Els locals van caure eliminats de la Copa del Rei, però van posar moltes dificultats als bilbains

Rafa Leva va ser un dels protagonistes de la nit, davant d'un Can Rosés ple a vessar
Rafa Leva va ser un dels protagonistes de la nit, davant d'un Can Rosés ple a vessar | Juanma Peláez
Nació
02 de novembre del 2023
Actualitzat a les 10:35h
Nit històrica a Can Rosés. La Unió Esportiva Rubí rebia un Athletic Club a la primera ronda de la Copa del Rei - un fet històric en sí mateix - amb la intenció de disputar un bon partit i competir, tot i la diferència de categories entre ells. L'estadi municipal també es va mostrar més ple que mai: 4.100 espectadors, gràcies a la instal·lació de grades supletòries, van ser el dotzè jugador de la nit, sense parar d'animar l'equip i somiant fins al final.

La UE Rubí va sortir no només a competir, sinó a guanyar. Els primers 45 minuts van aconseguir bloquejar totes les ocasions de l'Athletic Club gràcies a una sòlida defensa i diverses mans miraculoses de Rafa Leva, i van generar algunes ocasions de perill.

A la represa, però, dos gols d'Adu Ares al 5 i al 13 van fer refredar l'ambient, tot i que el Rubí no va abaixar els braços. Tant, que un gol de Marc Rodríguez quan faltaven només quatre minuts per al final va tornar a fer somiar l'estadi. Els bilbains van acabar demanant l'hora, i estar molt atents per refusar una rematada del mateix Marc Rodríguez que hauria pogut fer pujar l'empat al marcador.