Nova edició de la campanya «Encara poden donar molt de joc!»

L'Ajuntament demana col·laboració a la ciutadania per recollir joguines de cara a les festes de Nadal

 La primera edició de la campanya es va tancar a l'estiu amb un total de 470 kg de joguines recollides
La primera edició de la campanya es va tancar a l'estiu amb un total de 470 kg de joguines recollides | Ajuntament de Rubí
Rubitv.cat
06 de novembre del 2023
Actualitzat el 24 de novembre a les 16:29h
L'Ajuntament de Rubí ha posat en marxa una nova edició de la campanya de recollida de joguines Encara poden donar molt de joc!, una iniciativa per donar suport a les famílies de la ciutat més vulnerables de cara a les festes de Nadal.

Des del consistori s'anima als rubinencs a portar aquelles joguines que ja no fan servir, preferiblement noves o en molt bon estat, a la deixalleria de Cova Solera o a qualsevol punt de la Deixalleria mòbil fins a l'1 de desembre. Tal com es va fer en la primera edició de la campanya, les joguines recollides arribaran a les famílies que més ho necessiten a través de l'Associació de Solidaritat i Ajuda Veïnal (ASAV) a través de Càritas Diocesana. Una part també es destinarà al servei de La Trocalleria per tal que les famílies puguin intercanviar aquestes joguines per altres objectes que ja no necessiten.

Les escoles Joan Maragall, Rivo Rubeo, Ramon Llull i Ribas han organitzat una recollida interna als seus centres. Tot el material que aportin les famílies es lliurarà a la campanya.

Les joguines que es recolliran no poden ser peluixos, ninots amb cabell o roba, joguines de caràcter bèl·lic o sexista, i han de ser completes. Les més sol·licitades són joguines rodades per a la primera infància, com ara motos o cotxes, patinets, bicicletes i jocs de construcció.