L'Ajuntament organitza tres passejades en el marc del programa de participació del POUM

Els recorreguts seran el 18 de novembre i el 2 i el 16 de desembre

La ciutadania podrà participar en la redacció del POUM
La ciutadania podrà participar en la redacció del POUM | Ajuntament de Rubí
Nació
06 de novembre del 2023
Actualitzat a les 17:22h
Ja hi ha data per les passejades dinamitzades en el marc del procés participatiu del nou POUM de Rubí, uns itineraris plantejats de manera col·laborativa i que permetran conèixer de primera mà el territori d'intervenció i recollir aportacions i valoracions de la ciutadania.

La primera passejada serà el 18 de novembre, sota el títol Cosir Rubí: connectar les dues bandes de la Riera. En aquesta trobada es tractaran els àmbits de la Riera, l'habitatge, la natura i la mobilitat, amb un recorregut pels barris i urbanitzacions de l'oest de la ciutat i els entorns de la Riera.

La segona serà el 2 de desembre. Amb el nom Més enllà del centre: els entorns de Rubí, abordarà les qüestions de l'activitat econòmica, la mobilitat, la salut i l'entorn natural, amb un itinerari per la vora sud de la ciutat, on hi ha els polígons industrials, les infraestructures i els àmbits encaixats entre aquestes.

Finalment, la tercera serà el dia 16 de desembre, i s'anomenarà Vida quotidiana: urbanisme i gènere. La passejada transcorrerà per diversos barris amb una mirada que inclou la perspectiva de gènere, per parlar de temes com la vida quotidiana, els serveis de proximitat, accessibilitat, mobilitat activa...

Les sortides de les passejades seran a les 10.30h des de la plaça Pearson, el parc de Ca n'Oriol i la plaça Pere Aguilera respectivament. Les inscripcions es poden formalitzar a la web de la plataforma Participa Rubí.

En paral·lel, l'enquesta de participació al futur planejament de la ciutat continuarà oberta a la mateixa plataforma fins el pròxim 22 de desembre.