Totes les activitats per La Marató 2023 a Rubí

Diverses entitats col·laboraran en la causa d'enguany: la salut sexual i reproductiva

Rubí organitza diverses activitats per La Marató 2023
Rubí organitza diverses activitats per La Marató 2023 | La Marató
Nació
21 de novembre del 2023
Actualitzat el 01 de desembre a les 11:37h
La Marató 2023, dedicada a la salut sexual i reproductiva, ja ha arrencat. Com cada any, diverses entitats de Rubí organitzen activitats per recaptar fons per contribuir a la causa al llarg dels mesos de novembre i desembre, a més del mateix dia de la telemarató, el 18 de desembre.

Centres de salut, clubs esportius, escoles i instituts, el teixit associatiu... són moltes les entitats que conviden la ciutadania a col·laborar amb La Marató. A continuació, un llistat de totes les activitats que s'organitzaran a la ciutat:

Totes les activitats per col·laborar amb La Marató:

ASSIR Consorci Sanitari de Terrassa
20 de novembre - 5 de desembre

Durant una setmana, la Unitat d'Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva organitza diverses activitats : una caminada i les xerrades xerrada Com tenir cura dels nostres pits?Saps què són les ITSEl postpart: consells per sobreviure els primers dies i Coneixes la menopausa? Claus per millorar l'autocura

Associació de Gent Gran de Rubí
20 de gener (18)

Actuació del CasalXou en benefici de La Marató 2023 al teatre municipal La Sala.

Aula d'Extensió Universitària de Rubí
17 de desembre (10h)

L'AEUR convida a fer una caminada per l'entorn natural, amb sortida des de la plaça del Doctor Guardiet fins a l'ermita de Sant Muç. En acabat hi haurà un esmorzar per recuperar energies.

Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler
27 de novembre - 15 de desembre

Com cada any, al vestíbul de la biblioteca es recolliran donatius amb la venda de llibres per un euro.

Club Natació Rubí
7 de gener (8.30h)
El CN Rubí organitza la quarta edició del 100x100 a les seves instal·lacions: es tracta d'un entrenament de natació obert a qualsevol persona que proposa el repte de fer 100 sèries de 100 metres cadascuna.

Col·legi Maristes de Rubí
1 de desembre (17.30h)

Un clàssic de La Marató a Rubí: el bingo musical organitzat pels Maristes Rubí, i que es farà al pavelló de l'escola. Durant la setmana es faran xerrades de sensibilització per a tots els alumnes de l'escola.

Col·legi Regina Carmeli
12-15 de desembre

El Regina implicarà els alumnes de les diverses etapes educatives amb La Marató: el 12 de desembre faran una caminada solidària fins al cim del Puigmadrona, del 12 al 19, els alumnes celebraran diversos festivals de Nadal oberts a les famílies, i la tarda del 15 de desembre, hi haurà un quinto solidari obert a les famílies.

Escola Mare de Déu de Montserrat
16 de desembre (17.30h)
Els alumnes i professors de l'escola Mare de Déu de Montserrat representaran un Pessebre Vivent a les instal·lacions del centre educatiu, obert a les famílies i el públic.

Grup Fotogràfic El Gra
17 de desembre (10h)

El grup d'aficionats a la fotografia faran tres activitats a la Rambleta del Joan Miró, prop de la seva seu (l'Antiga Estació): un photocall lightpainting, una tècnica amb la qual es pot pintar amb unes llanternes de colors especials i que donen com a resultat una fotografia pintada amb llums de colors, una llumeneta de Nadal (amb un àlbum d'scrap com a premi per al guanyador) i un taller de postals amb la tècnica scrap, és a dir, fetes amb retalls de paper.

Institut L'Estatut
16 de desembre
La comunitat educativa de L'Estatut organitzarà una jornada lúdico-festiva durant el divendres, 16 de desembre, a les seves instal·lacions. 

La Xarxa
17 de desembre (12h)

La Marató de Contes.

Merceria Mercè-Tot Labors
17 de desembre
La botiga oferirà durant tot el dissabte un taller d'imants de patchwork: hi haurà diversos models per escollir i s'ensenyarà a fer-los.