Rubí encendrà el Nadal el pròxim 1 de desembre

Melquíades serà el gran protagonista d'aquestes festes, amb un espectacle de música i llum cada tarda a la plaça Pere Aguilera

L'enllumenat de Nadal a Rubí s'encendrà el pròxim 1 de desembre
L'enllumenat de Nadal a Rubí s'encendrà el pròxim 1 de desembre | Marta Casas
Nació
24 de novembre del 2023
Actualitzat el 13 de desembre a les 9:29h
Rubí ja ho té tot a punt per la celebració de les festes de Nadal a la ciutat. L'Ajuntament ha presentat la programació oficial aquest divendres al migdia, i ha revelat la data de l'encesa de l'enllumenat que ja fa mesos que decora els carrers: serà el pròxim divendres, 1 de desembre.

La decoració lluminosa de Nadal és igual que la de l'any passat. Les principals novetats són un arc lluminós amb photocall a la plaça Onze de Setembre, una bola gegant a la plaça del Doctor Guardiet i un gran arbre a la plaça de la Nova Estació, que se suma al de davant de l'Ajuntament.

L'espectacle temàtic del Nadal a Rubí serà Tu també pots ser Melquíades, el fidel acompanyant del Mag Rubisenc, que obrirà les portes de la seva casa a partir de les 18.30h a la plaça de l'Ajuntament. Melquíades tindrà un protagonisme especial aquest Nadal, i és que el relat girarà al voltant de com "tots i totes fem possible la màgia del Nadal", com ha dit l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez. "La il·lusió de cadascun dels rubinencs i rubinenques és la que dona veritable sentit a aquestes festes", ha dit. Així, enguany la ciutadania descobrirà que no hi ha un únic Melquíades, sinó que tots i totes podem ser-ho.

L'ajudant del Mag serà el fil conductor de l'espectacle de llum i música que es reproduirà les tardes de l'1, 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre de desembre a la plaça de Pere Aguilera, convertida en La Casa dels Melquíades, i comptarà amb algunes sessions especials de mapping dance (el 4, el 24, el 25 i el 26 de desembre), i amb actuacions de les entitats: The Community Dance Center (3 i 21 de desembre), l'Associació Jazz Rubí (5 de desembre), la Irmandade Galega de Rubí (10 de desembre), l'Escola Municipal de Música Pere Burés (11 de desembre), l'escola de l'Esbart Dansaire de Rubí (12 i 13 de desembre), la Coral Unió Rubinenca (14 de desembre), l'Hermandad Rociera Andaluza de Rubí (17 de desembre, a les 18h), Dinamic Crescendo (18 i 27 de desembre), el Casal Popular de Rubí (19 de desembre) i l'Obrador Coral de Rubí (20 de desembre).