Dionís Rovira, nou president del Fòrum Cecot Rubí

L'assessor fiscal es compromet a continuar la línia de treball del president sortint, Manuel Jiménez

Manuel Jiménez i Dionís Rovira, reunits amb Xavier Panés
Manuel Jiménez i Dionís Rovira, reunits amb Xavier Panés | Cedida/Cecot
Nació
01 de desembre del 2023
Actualitzat a la 13:59h
El Fòrum Empresarial Cecot Rubí ha anunciat un canvi en la seva presidència: després de vuit anys, Manuel Jiménez passa el relleu a Dionís Rovira, expert en assessorament empresarial i gestió d'entitats, membre del fòrum des dels seus inicis l'any 2006. La implicació de Rovira amb els Plans d'Actuació Econòmica de Rubí, però, es remunta al 1986, quan va formar part de la Junta de l'Entitat de Conservació del Polígon de Can Jardí de Rubí en representació de l'empresa on prestava serveis.

El nou president compta amb una extensa trajectòria professional al servei del teixit empresarial: va iniciar la seva carrera en una gran empresa d'arts gràfiques i va evolucionar cap al departament de comptabilitat, on es va especialitzar en l'administració. Al 1984 es va unir a una petita empresa de fabricació de productes químics i va ser-ne el cap d'Administració, continuant la seva formació amb estudis superiors de comptabilitat analítica, control de gestió i fiscalitat. El 1990 va iniciar el seu camí en l'àmbit de l'assessoria fiscal, comptable i laboral, i el 1997 va fundar el Gabinet Rovira, SL.

A més d'aquesta trajectòria professional, ha ocupat càrrecs d'administració en diversos polígons de Rubí: ha estat administrador de diverses Entitats de Conservació com Can Pi de Vilaroch 1 (1991), Can Rosés (1993), Pla Parcial Q, Subsector 3 (1998) i l'Associació de Cova Solera (2003).

Rovira ha lloat la gestió de Jiménez, que ha estat "fonamental per al creixement i desenvolupament" del teixit empresarial a Rubí, i ha manifestat el seu compromís amb continuar aquesta línia de treball i consolidar-la, amb un diàleg permanent amb l'administració i els agents econòmics.
 

Manuel Jiménez i Dionís Rovira, reunits amb Xavier Panés Foto: Cedida/Cecot

 

Manuel Jiménez, vuit anys assolint "fites molt notables"

El president de Cecot, Xavier Panés, ha destacat de Jiménez que "ha dirigit Cecot Rubí cap a l'assoliment de fites molt notables". Una de les més importants ha estat el seu seguiment actiu del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM), impulsant un treball entre el fòrum i l'Ajuntament per definir les necessitats en matèria d'inversions i revisar la planificació urbanística, "sempre buscant millorar l'entorn econòmic i social de la ciutat".

Per altra banda, ha subratllat la "incansable tasca" de seguiment i impuls dels sectors industrials Q1 i Q3 i dels pressupostos municipals per garantir la coherència amb les necessitats dels polígons industrials, tot fomentant un acord amb el Consistori per impulsar "l'educació i el desenvolupament de competències dels professionals locals", entre d'altres amb una participació rellevant a les sessions plenàries del Consell de la Formació Professional de Rubí i també a les del Consell General de la Taula de la Competitivitat Industrial de Rubí.