Totes les activitats de «La Marató» a Rubí

La ciutat ha organitzat diverses activitats per recollir fons per la salut sexual i reproductiva

Una activitat solidària d'una edició anterior de 'La Marató'
Una activitat solidària d'una edició anterior de 'La Marató' | Cedida
Nació
13 de desembre del 2023
Actualitzat el 14 de desembre a les 10:43h
Aquest diumenge 17 de desembre se celebra una nova edició deLa Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, ara 3Cat. Enguany, la cita solidària de Catalunya va destinada a recollir fons per a la salut sexual i reproductiva. Arreu del país s'han organitzat activitats per recollir fons i Rubí no n'és una excepció. A continuació, un recull d'algunes de les activitats que es faran aquest cap de setmana per La Marató a Rubí. 

Les escoles i instituts de la ciutat també se sumen a les activitats solidàries. l'Escola Mare de Déu de Montserrat farà una representació d'un Pessebre vivent on participaran els alumnes i professorat del centre. Es fa el dissabte a la tarda i estarà obert al públic. Per la seva banda, l'Institut l'Estatut farà dissabte al matí una jornada lúdico festiva. 


L'Aula Extensió Universitària de Rubí ha organitzat una caminada solidària per diumenge 17 a les 10 h a l'entorn de Rubí. Per la seva banda, el Grup Fotogràfic El Gra farà un photocall de lightpainting que consisteix a pintar amb unes llanternes de colors especials dins d'una cambra fosca, el resultat és una fotografia pintada amb llums de colors. Serà diumenge a les 10 h a la rambleta Joan Miró. 

Finalment, la Merceria Mercè - Tot Labors farà un taller d'imants de patchwork durant tota la setmana a la mateixa botiga. El preu variarà en funció del nombre d'imants que s'elaborin.