La popular Fira de Nadal s’instal·la a la plaça de la Nova Estació fins al 23 de desembre

L'oferta comercial anirà acompanyada d’una àmplia programació d’activitats adreçades a tots els públics

Imatge de la Fira de Nadal de Rubí del 2022
Imatge de la Fira de Nadal de Rubí del 2022 | Aj. de Rubí - Lali Puig
Nació
14 de desembre del 2023
Torna la popular Fira de Nadal a la plaça de la Nova Estació. Un màgic indret ple de regals i d'altres productes nadalencs que brillarà cada dia fins al 23 de desembre: de dilluns a divendres, de 16.30 a 20.30 h, i els dissabtes i diumenges, d’11 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h.

I un any més, l’oferta comercial de la fira anirà acompanyada d’una àmplia programació d’activitats adreçades a tots els públics. La carpa d’El Racó de les Il·lusions acollirà cada dia tallers de manualitats i altres propostes per als més petits de la casa, que estaran en funcionament durant l’horari d’obertura de la fira sense necessitat d’inscripció prèvia. Els infants hi podran elaborar diferents decoracions nadalenques o objectes per regalar, com ara arbres, corones, follets, llums o postals.

A més, el 17 de desembre es programaran dues sessions de contacontes amb LAura de CoNtes, que interpretarà la història "El Nadal de l’Home Pal".

La zona familiar de la Fira de Nadal també tornarà a comptar amb el Tren dels Somnis, un petit tren que circularà tots els dies per un circuit tancat i al qual hi podran pujar tant els infants com les persones adultes que els acompanyin.

Tota la programació d’activitats d’aquest espai es pot consultar, sempre actualitzada, a la pàgina web de Nadal i a l’app Rubí Ciutat.