partit popular

El PP carrega contra els regidors Jonatan Cobo i Noelia Borque i demana «que tornin fins l'últim cèntim»

Isaac Fernández considera "repugnant" l'actitud dels exregidors del partit

per RubiTV.cat , 20 de desembre de 2018 a les 19:17 |
Els regidors no adscrits Jonatan Cobo i Noelia Borque no han assistit al Ple de desembre | Carla Serra
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Isaac Fernández, membre de la Junta local del Partit Popular, que havia estat assessor de grup municipal a l’inici del mandat, ha carregat aquesta tarda contra els exregidors del PP, Jonatan Cobo i Noelia Borque, que no han assistit al ple on s’havia d’aprovar el POUM i on diversos grups municipals havien de presentar la justificació de les aportacions que reben.

Fernández creu que "avui s’ha demostrat allò que vam denunciar ja fa un any i escaig" sobre les irregularitats en els comptes del grup municipal del PP, i ha volgut remarcar la desvinculació dels dos regidors del partit. “No pertanyen al partit, i no volem tenir res a veure ni amb ells, ni amb les seves polítiques ni amb la seva actitud”, ha reblat.


També considera que “sembla que ha quedat en evidència que si no cobren el sou no venen al ple, és a dir, que el que els interessa de la política és el sou, i des del Partit Popular ho condemnem”.

Respecte a les justificacions de les aportacions dels grups municipals, Fernàndez ha recordat que els diners del primer semestre de 2015, quan el grup municipal estava conformat per sis regidors encapçalats per Mònica Querol, estan “perfectament justificats”, i tots els diners que resten per justificar son de la nova etapa amb Cobo i Borque com a regidors, fins l’abril de 2017, quan van ser expulsats del partit.


“Demanem que paguin fins l’últim cèntim, primer perquè són diners del poble; i segon, perquè si estem intentant netejar la imatge del PP i donem la cara al carrer, que dues persones facin això quan han estat vinculades al partit ens sembla repugnant”, ha dit Isaac Fernàndez.

Respecte a la retirada del punt de l’aprovació del POUM de l’ordre del dia, Isaac Fernàndez ha manifestat que “diu molt de les polítiques de l’equip de Govern, d’intercanvi de favors”, i que “és molt trist que el POUM de Rubí depengui de dues persones que han mostrat aquesta actitud envers la ciutat de Rubí i envers la política”.

El Text Refós del POUM es va aprovar inicialment el desembre de 2017 amb els vots favorables de l’equip de Govern – format per sis regidors del PSC i el regidor no adscrit Sergi Garcia – i els grups municipals de Ciutadans i el PP, a banda dels dos regidors no adscrits Mariola Marín i José Manuel Mateo.

Des de l’executiva local del PP, a banda de les irregularitats detectades en la comptabilitat, també havien denunciat que els dos regidors, en aquell moment encara formant part del grup, actuaven al marge del partit des de pràcticament l'inici del mandat.

 

Participació