S'esfondra una part del fals sostre del local del Grup Fotogràfic El Gra

L'edifici de l'Antiga Estació es reformarà entre el 2024 i el 2026

El sostre de local del Grup Fotogràfic El Gra
El sostre de local del Grup Fotogràfic El Gra | Cedida/El Gra
19 de desembre del 2023
Actualitzat el 20 de desembre a les 6:44h
Aquest diumenge al matí, els membres del Grup Fotogràfic El Gra van trobar una desagradable sorpresa al local de l'entitat: una part del fals sostre s'havia esfondrat. Per sort, en el moment que va caure no hi havia ningú i, per tant, no s'han de lamentar danys personals. 

Segons ha explicat el president de l'entitat a RubiTV.cat, l'Ajuntament ha precintat la sala fins que es puguin reparar els desperfectes, i El Gra resta a l'espera de tenir noves notícies per part dels responsables de Cultura, previsiblement la setmana vinent, per poder reprendre les activitats que es feien al local social. Aquest mitjà també ha preguntat al Consistori per aquesta qüestió.

L'entitat, però, sí que podrà fer la seva última sessió de l'any de l'Explica'ns el teu rotllo, aquest dimecres a les 18.45h, i que es fa al Casal Cívic i Comunitari del carrer Magallanes. Aquest 20 de desembre, el rotllo serà a càrrec de David Boixo, amb Una història de luces y sombras.

L'edifici de l'Antiga Estació està pendent d'un projecte de reforma que, segons el Pla d'Equipaments, es durà a terme entre 2024 i 2026.
 

Restes del sostre esfondrat del local del Gra Foto: Cedida/El Gra


Hi haurà ampliació