L'Hermandad Rociera Andaluza presenta un conte de Nadal solidari amb Oncolliga

Les dues entitats esperen mantenir una col·laboració "fluïda"

L'alcaldessa, amb Milagros Calleja (Oncolliga) i Jordi García (Hermandad Rociera Andaluza)
L'alcaldessa, amb Milagros Calleja (Oncolliga) i Jordi García (Hermandad Rociera Andaluza) | Localpres
Nació
20 de desembre del 2023
Actualitzat a les 12:27h
L'Hermandad Rociera Andaluza de Rubí organitzarà un nou esdeveniment solidari el pròxim 23 de desembre, que quedarà emmarcat en la programació de Nadal. Es tracta d'un conte nadalenc que es representarà al teatre municipal La Sala, a càrrec de la locutora de Ràdio Rubí Lídia Juste i l'acompanyament musical del Coro Rociero de l'entitat.

La proposta de l'Hermandad serà l'inici d'una col·laboració amb la Fundació Oncolliga, dedicada a l'acompanyament i suport de persones amb càncer i les seves famílies, que instal·larà al teatre una paradeta informativa per donar-se a conèixer i recollir aportacions econòmiques, a través del sistema de taquilla inversa. Durant l'acte també es recolliran aliments a benefici de Càritas.

El president de l'entitat, Jordi García, ha explicat que estan satisfets de col·laborar amb ells, perquè "la causa ho mereix", i ha lloat la tasca d'Oncolliga, una entitat que és "el millor referent que podem tenir". La voluntat de l'entitat és que aquesta aliança sigui "fluïda". Per la seva banda, Milagros Calleja, presidenta d'Oncolliga, ha agraït la visibilitat i suport que estan rebent des de la renovació de la Junta, el 2022, i ha assegurat que han trobat "molt bona acollida per part de les entitats locals i l'Ajuntament".

La col·laboració entre entitats és l'aspecte que ha destacat l'alcaldessa, Ana María Martínez, durant la presentació de l'acte. "Una ciutat on hi ha moltes entitats i entre elles s'estableixen aliances és una gran ciutat. El treball en xarxa dona bons resultats", ha assegurat.

L'Hermandad Rociera Andaluza de Rubí clourà així la seva participació en diversos actes de les festes nadalenques: divendres, dia 15, van oferir un concert de Villancicos a l'Església de Sant Pere, i diumenge, 17, la ja tradiciónal Zambombá a la plaça Catalunya al matí, i una actuació en el marc dels espectacles a La Casa dels Melquíades.