Així se celebrarà el Cap d'Any a Rubí

Una gran festa (i una versió infantil) i l'Home dels Nassos seran els protagonistes de l'últim dia del 2023

Tot a punt per la Nit de Cap d'Any a Rubí
Tot a punt per la Nit de Cap d'Any a Rubí | Arxiu
Nació
27 de desembre del 2023
Actualitzat a les 11:46h
L'any 2023 està a punt d'acabar, i Rubí ho celebrarà amb una gran festa, que l'Ajuntament organitza habitualment. Per segon any, la Festa de Cap d'Any serà a la plaça del Doctor Guardiet, a partir de les 12.30 h de la mitjanit. L'encarregat de posar la música serà DJ Joe Diem, i la celebració comptarà amb un Punt Lila per prevenir i atendre possibles agressions de caràcter masclista o LGTBIfòbic.

El CRAC també acollirà una Festa de Cap d'Any, emmarcada en la programació de Nadal de l'equipament cultural, que arrencarà a partir de les 12.30 h amb DJ Antoine.

Abans, però, els rubinencs podran acomiadar l'any amb diverses activitats: la més emblemàtica, la Festa de l'Home dels Nassos que organitza la Colla de Geganters de Rubí. L'Home dels Nassos, que té tants nassos com dies té l'any, sortirà de La Casa dels Entremesos a les 10.30 h, i farà una passejada per l'illa de vianants.

A partir de les 11.30 h, els més petits de la casa tindran la seva pròpia celebració de Cap d'Any, amb una festa a la Sala Annexa del Celler, convertida en La Fàbrica dels Melquíades durant aquests dies. La festa és gratuïta, però cal portar el raïm.

Per l'altre Cap d'Any, el primer dia del 2024, Rubí acollirà el clàssic concert de sardanes, amb la cobla Jovenívola de Sabadell.