Els Reis d'Orient i milers de persones desafien la pluja a Rubí

La Cavalcada s'ha pogut celebrar entre paraigües

L'arribada dels Reis a Rubí, passada per aigua
L'arribada dels Reis a Rubí, passada per aigua | Localpres
Nació
05 de gener del 2024
Actualitzat el 06 de gener a les 10:50h
Tot i que les previsions de pluja per aquest divendres, 5 de gener, s'han complert i ha començat a ploure tot just s'estava celebrant la rebuda dels Reis d'Orient a Rubí, Ses Majestats i milers de persones han decidit resistir sota l'aigua i han pogut gaudir tant de l'arribada com de la Cavalcada.

Els Reis han arribat a Rubí a l'hora prevista, guiats pel Mag Rubisenc i el seu ajudant Melquíades, i l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, els ha entregat les claus de la ciutat perquè puguin repartir els regals durant aquesta nit. Tot i que moltes persones han marxat de l'Escardívol per poder veure la Cavalcada des d'un lloc a cobert, l'acte de rebuda, amb el discurs del Rei Melcior inclòs, ha continuat. 

Els Reis han anat a peu des de l'Escardívol fins a la plaça Catalunya, on ja els esperaven les seves carrosses i les de la comitiva que els acompanyaria, i han arrencat la desfilada coberts amb paraigües. La pluja, que a estones ha estat intensa, no ha espantat la gent ni els membres de les comparses que acompanyaven la comitiva reial.

La cavalcada ha estat formada per set carrosses, una desena de companyies artístiques i entitats educatives i culturals de la ciutat. La banda de l'Escola Municipal de Música Pere Burés no ha pogut acompanyar la carrossa de l'estel a causa de la pluja.