Rubí Republicana aprova per unanimitat la llista electoral a les eleccions municipals

Durant l'assemblea també s'han treballat algunes de les propostes que confeccionaran el programa electoral

Rubí Republicana ha celebrat una assemblea per aprovar la llista electoral
Rubí Republicana ha celebrat una assemblea per aprovar la llista electoral | RUBITV
Redacció
10 d'abril del 2019
Rubí Republicana - Primàries Catalunya (RR-PC) ha aprovat per unanimitat la llista electoral per a les eleccions municipals del proper 26 de maig en una assemblea d'electors celebrada aquest dimarts.
 
Els primers 7 candidats de la llista ja havien estat escollits en una jornada electoral en què Lluís Roset va ser l'elegit com a candidat a l'alcaldia, acompanyat de Maria Cristina Álvarez, Imma Tamame, Miquel Rubio, Jordi Joan García, Fina Bonet i Albert Torra. La resta de la llista està confeccionada per persones de diverses tendències ideològiques i àmbits professionals i algunes destaquen pel seu activisme en entitats com ANC i ÒMNIUM. Així ho ha explicat Roset: "tenim gent de Demòcrates de Catalunya, de PDeCAT, tenim gent que col·labora amb l'ANC i d'altres que són votants de partits sobiranistes com la CUP, PODEMOS i d'altres. És una llista molt transeversal".

Durant l'assemblea també s'han tractat els tres eixos bàsics del programa electoral de la formació: República, democràcia activa i ciutat. Pel que fa al tercer punt, s'han posat sobre la taula algunes de les propostes que s'han recollit a travès de la participació ciutadana mitjançant enquestes i en assemblees presencials. Segons els resultats de les enquestes, les principals queixes i preocupacions de la ciutadania són l'oci, un autobús urbà que connecti la ciutat amb l'Hospital de Terrassa i la neteja viària.

Lluís Roset ha recordat que per RR-PC és primordial la transparència i la implicació de la ciutadania per la creació del seu programa: "es tracta de fer que la ciutadania controli que els partits polítics compleixen les seves promeses electorals". En aquest sentit, ha explicat que pròximament posaran en marxa una nova pàgina web per acabar de concretar les propostes del programa amb la participació de tota la ciutadania.