Els serveis municipals modifiquen els seus horaris durant les vacances de Setmana Santa

Equipaments com la Biblioteca, el Mercat i la FUER tancaran les seves portes durant part d'aquestes festes

Mercat Municipal de Rubí
Mercat Municipal de Rubí | Ajuntament de Rubí
Redacció
15 d'abril del 2019
Actualitzat el 16 d'abril a les 11:51h
Alguns equipaments municipals modifiquen l'horari d'atenció a la ciutadania coincidint amb les vacances de Setmana Santa, quan l'afluència d'usuaris disminueix considerablement. Concretament, els dies 19, 20, 21 i 22 d'abril tots els serveis municipals estaran tancats, menys el cementiri que mantindrà el seu horari habitual.

La resta de dies, del 15 al 18 d'abril, alguns equipaments també tancaran, com l'Espai Jove Torre Bassas, l'Ateneu Municipal, l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de Les Torres i l'oficina del cementiri, i d'altres faran horari intensiu:

Pel que fa a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania del Centre obrirà de 8 a 14.30 h i l'edifici consistorial reduirà el seu horari d'atenció al públic, ja que aquests dies tancarà a les 18 h. 

Pel que fa al Servei de Mediació canvia la tarda d'atenció a la ciutadania. Així, obrirà dimarts de 15 a 19 h, en comptes de dimecres.

La Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER) també farà horari intensiu, de 8.30 a 14 h, mentre que l'Oficina de Serveis a l'Empresa (OSE) obrirà només al matí, de 8 a 15 h, de la mateixa manera que l'àrea de Serveis Socials, de 9 a 14 h. Tot i això, durant aquesta setmana no es prestarà el Servei d'Atenció per la Mobilitat Internacional (SAMI) ni el Servei de Primera Acollida per a Nouvinguts. 

Finalment, el Mercat Municipal també tindrà un horari excepcional durant aquesta setmana. Fins dimecres obrirà amb normalitat, però dijous ho farà de 7 a 20 h i dissabte de 7 a 14.30 h. Divendres i dilluns estarà tancat.