Bons resultats de l'equip de bombers de Rubí-Sant Cugat al Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit

El guanyador va ser l'equip de bombers de la Regió Metropolitana Sud

Redacció
16 d'abril del 2019
L'equip de bombers de la Regió Metropolitana Sud va guanyar, la setmana passada, el XV Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit de Bombers de la Generalitat. La Regió Metropolitana Sud inclou les comarques de l'Anoia, l'Alt Penedès, el Baix Llobregat, el Barcelonès i el Garraf.

Els bombers del parc de Rubí i Sant Cugat han obtingut la segona plaça, mentre que el tercer classificat ha estat l'equip combinat dels parcs de Terrassa i Granollers.

L'equip de Rubí ha aconseguit el primer lloc en la categoria de millor comandament, i el sanitari ha estat el tercer millor valorat del concurs.

El concurs s'ha celebrat a Barcelona de manera paral·lela al concurs intern dels Bombers de Barcelona, compartint escenaris i assessors, però amb classificacions independents. L’edició del Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit d’enguany està organitzada pel Cos de Bombers de la Generalitat, pel Cos de Bombers de Barcelona i pel Servei Català de Trànsit.

Com a equip millor classificat dels Bombers de la Generalitat, l’equip de la Regió Metropolitana Sud té accés directe per participar al “XV Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico”, que tindrà lloc entre el 8 i el 10 de maig a València.